Gezinsfotografie

Hoeveel mooie foto’s heb jij van je gezin? We maken natuurlijk veel foto’s van onze kinderen, maar zelf staan we er helaas maar weinig op. Terwijl dit voor hen zo’n waardevolle herinnering is voor later. En natuurlijk ook voor jezelf. 

Geen geposeerde, maar spontane foto’s waar je echt blij van wordt. Die niet alleen een mooi plaatje vormen, maar de liefde tussen jullie laten zien. 

Warm, puur, liefde en vol connectie

Ik hou ervan. Van warme, liefdevolle foto’s. Mooi licht. Lekker op het strand of in de natuur. Lachen. Plezier maken. Elkaar kietelen. Foto’s waar je met een glimlach naar kijkt.

Niemand hoeft te poseren, je mag lekker jezelf zijn.  Ik wil graag echte emoties en liefde vastleggen. En als de kinderen even niet willen, komt het later weer wel. Dan maken we eerst even een foto van papa en mama samen bijvoorbeeld.

Styling

Ik help je met de styling, we kijken naar de kleding die jullie al hebben. Je mag ook jurken gebruiken uit mijn klantengarderobe. We kijken samen hoe je het kunt combineren. Mooie, matchende kleding draagt zoveel bij aan een goed resultaat. Een wapperende jurk voegt echt een extra dimensie toe aan de fotoshoot.

Papa

Ow ja… Soms moet je manlief even overhalen. Regelmatig hoor ik dat hij eigenlijk niet wilde, of zei ‘ ik hoef er zelf niet op’.  Als we eenmaal beginnen doet hij gewoon mee hoor!  Achteraf sprak ik een papa op het schoolplein die heel verrast en blij was met de foto’s. ‘ Je moet er even voor gaan, maar het is zeker de moeite waard!’ 

Golden hour

Het gouden uurtje, waarin je dat mooie, warme licht hebt. Persoonlijk vind ik dat echt het mooiste tijdstip voor een fotoshoot. Golden hour begint een uur voor zonsondergang. Als het hoogzomer is, is dit natuurlijk best laat op de avond. We kijken samen in goed overleg wat voor jullie het beste tijdstip is.

Investering : 199,00 euro

  • 60 – 90 minuten fotografie op (buiten) locatie
  • max. 5 personen
  • stylingsadvies (evt. gebruik klantengarderobe)
  • 40 HR bestanden door mij bewerkt
  • inclusief reiskosten tot 20 km
  • ps; heb je meer dan drie kinderen, dan is een gezinsshoot zeker mogelijk. Neem dan even contact op.