Boeken

Leuk dat je interesse hebt in een newbornshoot! Je kunt het beste al boeken tijdens je zwangerschap. Ik doe gemiddeld één shoot per week, dus wacht niet te lang!

Stuur een mailtje naar info@jeanineoostfotografie.nl en vermeld daarin je wensen en de uitgerekende datum. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

Ik noteer de uitgerekende datum in mijn agenda.
Zo kan ik rond die tijd rekening houden met de komst van jullie kleintje.

Geboorte

Als de kleine geboren is, geef dit dan a.u.b. binnen 3 dagen aan mij door! Vervolgens plannen we een datum voor de shoot.

Het beste is om de shoot tussen de 5e en de 14e dag te doen, dan is jullie kleintje nog lekker slaperig en flexibel zodat het eindresultaat optimaal is (mocht je ook een foto voor het geboortekaartje willen, dan kun je uiteraard eerder contact opnemen).

Newborn fotograaf Goeree Overflakkee

De newborn shoot

De shoot vindt plaats bij jullie thuis. Ik neem alle benodigdheden mee en uiteraard staat de veiligheid van de baby voorop. Er is een ruime keuze in achtergronden en accessoires. We zorgen dat het lekker warm is en nemen uitgebreid de tijd. De shoot duurt gemiddeld dan ook 2.5 uur. De baby bepaalt het tempo en er is alle tijd om tussendoor te voeden en te knuffelen. Uiteraard is het ook mogelijk om met papa, mama en als gezin op de foto te gaan.

Wanneer je de shoot hebt geboekt krijg je een instructie brief toegestuurd waarin precies staat wat je kunt verwachten en hoe je je kunt voorbereiden!! Zo creëren we samen het mooiste resultaat!

Na de newborn shoot

Soms plaats ik alvast een preview foto op facebook of mijn blog! (dit gaat overigens altijd inoverleg).

Binnen een termijn van drie weken ontvang je de bewerkte bestanden. Uit alle afbeeldingen kies ik de mooiste foto’s. Je kunt hierbij uitgaan van mijn ervaring en kennis om de juiste foto’s te selecteren voor jullie! De foto’s worden bewerkt en in hoge resolutie afgeleverd. In de nabewerking verwijder ik krasjes en/of (tijdelijke) rode vlekjes, ik doe geen hele grove bewerkingen. Het is puur, jouw kindje!

Mocht je ook producten besteld hebben, dan informeer ik je bij de bestelling daarvan over de levertijd!

Newborn Fotografie
Loading Image
Scroll Illustration

Scroll

Scrol naar boven of beneden om meer foto's te bekijken