Newborn

Toen ik zelf mama mocht worden besefte ik me dat dat toch echt het meest bijzondere is wat je mee kunt maken. Wat een wonder, zo’n klein, kwetsbaar mensje in je armen. Het moment dat ze echt zo heel klein zijn, is maar zo kort. Ik ben al bijna weer vergeten hoe ‘inimini’ mijn kinderen waren. Het is dan zo waardevol om een prachtige foto hiervan te hebben. Je kunt hem vol trots aan iedereen laten zien en er later met verwondering naar terugkijken.

Mijn stijl van fotograferen is puur, echt en liefdevol. Ik vind het heel bijzonder om jullie als kersvers gezin te mogen ontmoeten en deze bijzondere sfeer vast te leggen. Ik werk graag met zachte kleuren en maak tijdens het fotograferen gebruik van natuurlijk licht. Het is elke keer weer een heerlijke uitdaging om jullie kleine zo mooi en puur mogelijk te fotograferen! Slapend in verschillende poses, de kleine details of met trotse broer/zus. Ik doe dit met veel geduld en liefde en dat zie je terug in het resultaat!

Ik heb verschillende workshops gevolgd bij bekende newborn fotografen om de fijne kneepjes van het vak te leren. Het is echt een aparte tak binnen de fotografie, maar ik vind het geweldig!

Je kunt het beste al boeken tijdens je zwangerschap. Ik doe momenteel 1 shoot per week, dus wacht niet te lang. Ik noteer de uitgerekende datum in mijn agenda. Nadat de aanbetaling is bijgeschreven, is jullie plekje definitief. En houd ik rond de uitgerekende datum rekening met de komst van jullie kleintje.

Stijl

Een lifestyle shoot vindt plaats bij jullie thuis. De baby heeft (neutrale) kleertjes aan en er worden foto’s gemaakt met eventueel broers/zussen en met papa en mama. De baby ligt in een natuurlijke houding en er wordt geen/weinig gebruik gemaakt van props. Vaak gebruiken we bijvoorbeeld de ouderslaapkamer voor deze fotoshoot.

Bij een geposeerde shoot gebruik ik allerlei props. Denk hierbij aan een houten schaal of de baby ligt op een soort poef met een mooi kleed daarop. Ik werk met rustige achtergronden en neutrale kleuren.

Je kunt zelf aangeven welke stijl je mooi vindt. We kunnen ook een combinatie van deze stijlen gebruiken.

Als jullie kleine er dan (eindelijk) is, kun je dit in een mailtje aan mij doorgeven. We plannen dan de datum voor de shoot. Op welk termijn is afhankelijk van de stijl die je hebt gekozen en hoe het met jullie gaat. Bij een geposeerde shoot is het fijn binnen 14 dagen en bij lifestyle maakt het in principe niet zoveel uit, wat je zelf fijn vind.

Investering: totaal 269 euro

  • Ik vraag een aanbetaling van €50, dan is jullie plaats in mijn agenda definitief gereserveerd. (Na de shoot betaal je nog €219).
  • 2 – 2.5 uur fotografie
  • in een stijl naar jullie keuze
  • evt. inclusief benodigde materialen
  • 20 HR beelden door mij bewerkt
  • inclusief reiskosten (tot 20 km vanaf Dirksland)
  • Newbornshoots kunnen i.p. niet in het weekend plaatsvinden.