Over Jeanine

Ik ben Jeanine Oost (1985). Ik woon samen met mijn man en twee kindjes in Dirksland, op het mooie Goeree­Overflakkee. Fotograferen doe ik inmiddels al zo’n tien jaar! De laatste tijd heb ik me volledig gericht op newborn fotografie.

 

Toen ik zelf mama mocht worden besefte ik me dat dat toch echt het meest bijzondere is wat je mee kunt maken. Wat een wonder, zo’n klein, kwetsbaar mensje in je armen. Het moment dat ze echt zo heel klein zijn is maar zo kort, ik ben al bijna weer vergeten hoe ‘inimini’ mijn zoontje was!! Het is dan zo waardevol om een prachtige foto hiervan te hebben!! Je kunt hem vol trots aan iedereen laten zien en er later met verwondering naar terug kijken!

“they are only this little for a little while”

Mijn stijl van fotograferen is puur, echt en liefdevol. Ik vind het heel bijzonder om bij jullie als kersvers gezin thuis te mogen komen en deze bijzondere sfeer vast te mogen leggen. Ik werk graag met zachte kleuren en maak tijdens het fotograferen gebruik van natuurlijk licht. Het is elke keer weer een heerlijke uitdaging om jullie kleine zo mooi en puur mogelijk te fotograferen! Slapend in verschillende poses, de kleine details, of met trotse broer/zus. Ik doe dit met veel geduld en liefde en dat zie je terug in het resultaat!

Ik heb verscheidene workshops gevolgd bij bekende newborn fotografen om de fijne kneepjes van het vak te leren. Het is echt een aparte tak binnen de fotografie maar, ik vind het geweldig!!

Naast fotografe ben ik verpleegkundige op de Spoed Eisende Hulp , trotse mama en gelukkige echtgenote! Ik houd van chocolade, word blij van de zon, vind het daarom heerlijk als het voorjaar weer begint! Lekker een terrasje pakken en naar buiten! Ik geniet met volle teugen van alles wat ik doe!!

signature