Personal Branding

Ben jij ondernemer? Dan is het belangrijk om online goed voor de dag te komen! Goede beelden zijn de basis van een sterke branding. Aan de hand van een beeld vormt iemand zijn mening over jou als ondernemer. En dus zijn professionele foto’s belangrijk!

Werkwijze

Het mooiste resultaat bereiken we SAMEN. Jij bent je bedrijf en dus moeten de foto’s gaan uitstralen wie JIJ bent en waar je voor staat. Je krijgt een prachtig online magazine toegestuurd, waarbij je gaat nadenken over het kleurgebruik, de kleding en locaties die bij jouw en je bedrijf passen. In dit magazine staan heel veel tips en adviezen van een stylist, visagist en een contentexpert. Ook maken we een inspiratieboard. Zo gaan we goed voorbereid aan de shoot beginnen en bereiken we het beste resultaat!

Shooting day!

Het is best even onwennig om ineens voor de camera te staan. We beginnen rustig aan, kletsen wat af en maken er een leuke tijd van. Ik help je te ontspannen en ik hoor vaak dat dat me heel goed lukt! En dat de shoot achteraf eigenlijk heel leuk was om te doen!

Hoe verder?

Binnen 3 weken krijg je een online galerij toegestuurd. Hieruit kun je zelf je keuze maken. Afhankelijk van welk pakket je gekozen hebt.

De beelden krijg je toegestuurd in hoge resolutie. Ze zijn geschikt voor alle soorten (online) marketing.

Angela Lodder: “Werken met Jeanine is een feestje. Ze vraagt goed uit wat je wil uitstralen en wie je bent als persoon. Zo past het echt bij mij en mijn bedrijf. Ze denkt mee over mogelijke locaties en geeft fantastische aanwijzingen tijdens het shooten. Het resultaat is nog beter dan ik had gehoopt. Dit zijn exact de foto’s die ik wil hebben. Op naar het volgende kwartaal, want ik laat ieder kwartaal foto’s maken door Jeanine.” 

Investering:


Portrait

-1 uur fotografie

-15 HR beelden

-1 outfit

-1 locatie

-op Goeree-Overflakkee

€195

Beeldbank I

-1.5 uur fotografie

-40 HR beelden

-max 3 outfits

-max 2 locaties

-inspiratieboard

-vragenlijst 

€295

Beeldbank II

-2.5 uur fotografie

-65 HR beelden

-max 4 outfits

-max 3 locaties

-inspiratieboard

-vragenlijst

€395

*Belangrijk om te weten is dat mijn diensten vrijgesteld zijn van BTW.

**Bovengenoemde pakketen zijn inclusief reiskosten met een maximale afstand van 20 km (vanaf Dirksland).

*** Eventuele locatie kosten zijn niet inbegrepen.