Personal Branding

Ben jij ondernemer? Dan is het belangrijk om online goed voor de dag te komen! Goede beelden zijn de basis van een sterke branding. Aan de hand van een beeld vormt iemand zijn mening over jou als ondernemer. En dus zijn professionele foto’s belangrijk!

Het mooiste resultaat bereiken we SAMEN. Jij bent je bedrijf en dus moeten de foto’s gaan uitstralen wie JIJ bent en waar je voor staat. Je krijgt een vragenlijst toegestuurd, waarbij je gaat nadenken over het kleurgebruik, de kleding en locaties die bij jouw en je bedrijf passen. Ook maken we hierbij een inspiratieboard. Zo gaan we goed voorbereid aan de shoot beginnen en bereiken we het beste resultaat!

Je kunt zelf een keuze maken uit een online gallery. De beelden krijg je toegestuurd in hoge resolutie. Ze zijn geschikt voor alle soorten (online) marketing.

Angela Lodder: “Werken met Jeanine is een feestje. Ze vraagt goed uit wat je wil uitstralen en wie je bent als persoon. Zo past het echt bij mij en mijn bedrijf. Ze denkt mee over mogelijke locaties en geeft fantastische aanwijzingen tijdens het shooten. Het resultaat is nog beter dan ik had gehoopt. Dit zijn exact de foto’s die ik wil hebben. Op naar het volgende kwartaal, want ik laat ieder kwartaal foto’s maken door Jeanine.” 

Investering:


Portrait

-1 uur fotografie

-15 HR beelden

-max 2 outfits

-1 locatie

€150

Beeldbank I

-1.5 uur fotografie

-40 HR beelden

-max 3 outfits

-max 2 locaties

-inspiratieboard

-vragenlijst 

€250

Beeldbank II

-2.5 uur fotografie

-65 HR beelden

-max 4 outfits

-max 3 locaties

-inspiratieboard

-vragenlijst

€350

*Belangrijk om te weten is dat mijn diensten vrijgesteld zijn van BTW.

**Bovengenoemde pakketen zijn inclusief reiskosten met een maximale afstand van 20 km (vanaf Dirksland).